Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στην Αγορά Αργύρη, Εκδήλωση ΕΙΝΑ για την ιατρική μετεκπαίδευση: μύθοι και πραγματικότητα

Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, η Ένωσή μας προχωρά σε μια σημαντική διοργάνωση σε σχέση με τις αλλαγές που κυοφορούνται από την κυβέρνηση στις ιατρικές ειδικότητες.
 
Δίνοντας βήμα διαλόγου και εκμεταλλευόμενοι την παρουσία της Προέδρου και του Γραμματέα της ΟΕΝΓΕ, σας καλούμε σε εκδήλωση-συζήτηση στην Αγορά Αργύρη (Αγ. Ανδρέου και Αράτου) την Πέμπτη 2/11 στις 6.30μμ.
 
Ομιλητές είναι συνάδελφοί μας: ο Ανδρέας Ηλιάδης, Εντατικολόγος Παίδων, Διευθυντής ΕΣΥ στη ΜΕΘ Παίδων στο ΠΓΝΠ, ο Στάθης Τερζής, Νευρολόγος, Δ/ντής ΕΣΥ στο ΠΓΝΠ και πρ. Πρόεδρος της ΕΙΝΑ, η Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτη Ρέντζιου, Ψυχίατρος και ο Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου, Νευροχειρουργός.
Νομίζουμε πως η εκδήλωση δίνει ευκαιρία για διάλογο και εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, σε μια περίοδο που το μεταναστευτικό κύμα των συναδέλφων μας εντείνεται αντί να υποχωρεί.
Σας περιμένουμε
ΥΓ. Την ίδια μέρα, στις 5μμ, λίγο πριν την εκδήλωση, η αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΙΝΑ στον ίδιο χώρο, για την ημερήσια διάταξη της οποίας θα σας σταλεί νέο ενημερωτικό.

Αφήστε το σχόλιό σας... Το eina.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Theme by MyThemeShop.
Αρέσει σε %d bloggers: