ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

   Αρ. Πρωτ.: 43.2017        Πάτρα, 7 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Κυβέρνηση προχωρά με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην ψήφιση του Ν/Σ για το ωράριο, φέρνοντάς το στην ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση την Πέμπτη 9/11.

Με την ψήφιση αυτού του εκτρώματος, με δεδομένη την αναστολή των όποιων προσλήψεων (γι αυτό νομοθετούν opt out-ατομική εξαίρεση για 3 χρόνια) λόγω …δημοσιονομικής στενότητας όπως βεβαίωσε ο κος Ξανθός στις 1/11

  1. η ζωή των γιατρών του ΕΣΥ θα γίνει λάστιχο με αύξηση των ημερών παρουσίας στην εργασία τους
  2. θα έχουμε διάλυση της πρωινής επίσκεψης, ιδίως στα υποστελεχωμένα τμήματα των Νοσοκομείων της περιφέρειας και
  3. θα δούμε τον υποδιπλασιασμό των εφημεριακών απολαβών μιας και αυτά που θα μπορούν να πληρώνουν δε θα μπορούν να υπερβούν τις 48 ή 60 ώρες εβδομαδιαίως.

 

Κάπως έτσι μας ανταμείβει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη φιλοτιμία μας να μη μεταναστεύουμε και να κρατάμε το σύστημα όρθιο τόσα χρόνια μέσα στην κρίση. Άλλωστε, κατά τον αν. υπουργό της κυβέρνησης, το 80% είμαστε …φακελάκηδες ή εν δυνάμει…

 

Ο εξευτελισμός δεν πρέπει να ολοκληρωθεί. Χρησιμοποιούν τη διαδικασία του κατεπείγοντος για να μας πιάσουν στον ύπνο και να το ψηφίσουν μέχρι να το καταλάβουμε.

 

Να μην τους κάνουμε τη χάρη.

 

Την Τετάρτη 8/11, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας που κήρυξε η ΟΕΝΓΕ από τις 11 ως τις 3, να βρεθούμε, στην 6η ΥΠΕ στις 13.00. Οι κυβερνητικοί ταγοί πρέπει να απολογηθούν μπροστά μας για τις ενέργειές τους.

 

Την Πέμπτη 9/11, μέρα Πανελλαδικής Απεργίας, η ΕΙΝΑ οργανώνει τη συμμετοχή μας στην κινητοποίηση της Αθήνας.

 

Το Ν/Σ που διαλύει τις ζωές μας Δεν πρέπει να περάσει.

Αφήστε το σχόλιό σας... Το eina.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Theme by MyThemeShop.
Αρέσει σε %d bloggers: