Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας δεν δίνει τα αποθεματικά του

Του οφείλονται ακόμα χρήματα από τον φετινό προϋπολογισμό

Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Παιδιατρικού Νοσοκομείου

Τα αποθεματικά νοσοκομείων ζητά το Υπουργείο Οικονομικών και τα καλεί να καταθέσουν χρήματα στην Τράπεζα της Ελλάδας, ωστόσο το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, δεν θα προχωρήσει στην κίνηση αυτή.

Όπως εξηγεί στο thebest.gr η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Βασιλική Γεωργιοπούλου, το ΔΣ στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κλπ αποφάσισε να μην καταθέσει χρήματα από τα αποθεματικά του στην Τράπεζα της Ελλάδας κι αυτό γιατί οι ανάγκες του νοσοκομείου δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Η Διοικήτρια επισημαίνει ότι χρειάζεται να πληρωθούν υλικά που έχει προμηθευτεί το νοσοκομείο για τη λειτουργία του και επιπλέον δεν γνωρίζουν ποια θα είναι η οικονομική κατάσταση από εδώ και στο εξής.

Η κ. Γεωργιοπούλου αναφέρει ότι ένα μικρό ποσοστό της χρηματοδότησης του νοσηλευτικού ιδρύματος που προβλέφθηκε στον προϋπολογισμό για το 2017, οφείλεται ακόμα, καθώς οι ανάγκες σε κάποια άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας ήταν ακόμα πιο μεγάλες, ενώ μέχρι να εγκριθεί ο προϋπολογισμός για το 2018 και να έρθουν χρήματα στο νοσοκομείο, θα περάσει κατά προσέγγιση το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

 Ελευθερία Μακρυγένη

 

πηγή: thebest.gr

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/464422

Αφήστε το σχόλιό σας... Το eina.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Theme by MyThemeShop.
Αρέσει σε %d bloggers: