Ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ

Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα 15 Δεκεμβρίου 2017                                                                                   Α.Π:8452

 

 

ΠΡΟΣ:  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ

              ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο απόσπασμα της πράξης του Ι τμήματος του κλιμακίου προληπτικού ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δεν αναπτύσσεται το σκεπτικό της απόφασης με αποτέλεσμα πάρεδροι να μην υπογράφουν τα εντάλματα πληρωμής των συναδέλφων επικουρικών.

Γίνονται σήμερα διαρκώς παρεμβάσεις από την Ομοσπονδία προς το Ελεγκτικό Συνέδριο και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Απαιτούμε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος και να δοθεί παράταση από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών ώστε τα γραφεία μισθοδοσίας των Νοσοκομείων να υποβάλλουν τα XML αρχεία και να γίνει η αποπληρωμή των δεδουλευμένων των συναδέλφων επικουρικών εντός Δεκεμβρίου.

Καλούνται άμεσα οι Ενώσεις και συνάδελφοι από Νοσοκομεία όπου προκύπτουν τέτοια προβλήματα, να επικοινωνούν με την ΟΕΝΓΕ ( τηλ.: 210 5230003 & oengegr@gmail.com) ώστε η Ομοσπονδία να κάνει άμεσα τις αναγκαίες παρεμβάσεις όπως έχει ήδη γίνει σήμερα για το Θριάσιο, την Πτολεμαΐδα και την Κρήτη.   

Αφήστε το σχόλιό σας... Το eina.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Theme by MyThemeShop.
Αρέσει σε %d bloggers: