ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ E.I.N.A ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ -ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ 19/09/18

                     ΑΠ 21.2018                                                                                                 Πάτρα 11/09/2018

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ E.I.N.A ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ

-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ 19/09/18

Συνάδελφοι,

 

Όπως γνωρίζετε η Ομοσπονδία στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου στις 29/03 κατέληξε να ασκηθεί τριτανακοπή κατά της 431/2018 απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Υπενθυμίζουμε ότι το ΣτΕ έκρινε ότι οι μειώσεις που επιβλήθηκαν στους μισθούς μας με το Ν.4093/2012 είναι αντισυνταγματικές αλλά δεν έχουν αναδρομική ισχύ για όσους συναδέλφους δεν είχαν προσφύγει στο δικαστήριο. Μέσω της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων χιλιάδες συνάδελφοι προσβάλανε την απόφαση με τριτανακοπή. Η τριτανακοπή ορίστηκε να συζητηθεί στις 5 Οκτωβρίου 2018, με μείζονα σύνθεση λόγω της σπουδαιότητας της.

 

Καλούνται όλοι οι μόνιμοι συνάδελφοι της Αχαϊας (ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΣΥ- ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ Α’ -ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ Β’) που κατέθεσαν μέσω της  Ε.Ι.Ν.Α   στοιχεία τους για την τριτανακοπή,  να αφιερώσουν λίγη ώρα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Για να εκπροσωπηθούμε στη συνεδριάση της  5/10/18 πρέπει να κάνουμε πληρεξούσιο στο δικηγόρο της Ομοσπονδίας που έχει αναλάβει την υπόθεση.  ΠΡΟΣΟΧΗ : Όποιος συνάδελφος δεν κάνει πληρεξούσιο, πρακτικά δε διεκδικεί τα αναδρομικά.   Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και μέχρι τις 20/09/18 πρέπει να έχουμε στείλει τα πληρεξούσια στην Αθήνα.  Η Ε.Ι.Ν.Α αναλαμβάνει τα έξοδα των ομαδικών πληρεξουσίων.

Τι χρειάζεται να κάνουμε έως την Τετάρτη 19/09

Όσοι συνάδελφοι περιλαμβάνεστε στη λίστα τριτανακοπής πρέπει άμεσα να παραβρεθείτε ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στο γραφείο της συμβολαιογράφου με την αστυνομική σας ταυτότητα για να υπογράψετε το πληρεξούσιο, δίνοντας επίσης  αριθμό ΑΦΜ / ΔΟΥ , διεύθυνση κατοικίας .

Γραφείο συμβολαιογράφου: Λαλαγιάννη – Σαλονικίδη Ελένη Π.

Κανακάρη 169      (ΠΡΟΣΟΧΗ!!  ΟΧΙ 169 Α) , 2ος όροφος,  μεταξύ Πατρέως και Παντανάσσης  , Πάτρα

Τηλ  γραφείου :     2610 621 780 

Τις εξής μέρες και ώρες:

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/09    ΠΡΩΙ  9πμ-3μμ    και   ΑΠΟΓΕΥΜΑ   6-9μμ

ΤΡΙΤΗ 18/09          ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ  9πμ – 9μμ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/09    ΠΡΩΙ  9πμ -3μμ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γραμματέας

 

Δημήτρης Ζιαζιάς                                                          Σπύρος Μάρκου

Αφήστε το σχόλιό σας... Το eina.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Theme by MyThemeShop.
Αρέσει σε %d bloggers: